Terug naar Nieuws

Opening Thuiskamer Andledon

Gepubliceerd op:

DEN ANDEL – Komende vrijdagochtend, 30 augustus aanstaande, wordt Thuiskamer Andledon in Den Andel geopend door raadslid Gabe Penninga. Daarmee is Andledon de 28-ste locatie op Het Hogeland waar mensen aan kunnen schuiven voor een gezellig moment.

 

1724829946445_400_267_1724829986.jpg Al dertien jaar opent het Cultuurerf Andledon elke vrijdagochtend om 10 uur de deuren voor een kopje koffie, al dan niet met een activiteit. Ontstaan vanuit de behoefte aan een laagdrempelige plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. In de loop der jaren werd er gehandwerkt, gemediteerd, uitstapjes gepland, of, zoals de laatste jaren, koffie gedronken. Het is daarom een logische stap voor Andledon om mee te gaan in het concept van de Thuiskamers van Mensenwerk Het Hogeland. Deze thuiskamer is niet alleen dorp-, maar regio georiënteerd. De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Het Hogeland.

Komende vrijdag zal gemeenteraadslid Gabe Penninga deze nieuwe stap benadrukken door een openingshandeling te verrichten. Een ieder is welkom op Kruisweg 6, 9956 PK Den Andel.

13-09-2024

Hunted Winsum 30 oktober

In samenwerking met de politie en de boa’s organiseren wij op woensdag 30 oktober: Hunted Winsum! Hoelang blijf jij uit handen van de politie?
Lees meer